Kombucha kurs

Lär dig brygga egen kombucha. Under våren erbjuder vi i samarbete med Katrin Bååths Ateljé och Chokladverkstán två kurs tillfällen, 17 februari respektive 23 mars, där du får chans att lära dig mer om kombucha.

———————————————————————————————————

Häng med måndagen den 17 februari kl 18-20 och lär dig brygga din egen kombucha. Du får även möjlighet att ställa frågor och lära dig mer om denna tusenåriga dryck. I priset ingår scoby (själva kombuchasvampen), startvätska, te och en beskrivning med instruktioner samt en flaska färdig kombucha att ta med hem. Du behöver själv ta med dig ett glaskärl på ca 3L och ett lock för att kunna frakta hem din nysatta kombucha.
Vi kommer hålla till hos underbara Katrin Bååth – Ateljén på Tändsticksområdet.
Pris: 395 kr (inkl moms)
Anmälan: Anmälan görs till info@yoikombucha.se
OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande.
———————————————————————————————————


Måndagen den 23 mars bjuder vi tillsammans med Chokladverkstán in till en kväll kring kombucha, 18-21. Vi börjar kvällen med en kurs där alla får lära sig brygga egen kombucha. Därefter fortsätter vi med en kombuchaprovning av våra olika smaker, till detta serveras tilltugg komponerade av Chokladverkstan. Det blir bl.a. bröd med vegetarisk röra och en vegansk minirätt, allt gjort på ekologiska råvaror.
Under kvällen får du även möjlighet att ställa frågor och lära dig mer om denna tusenåriga dryck.
I priset ingår SCOBY (själva kombuchasvampen), startvätska, te, en beskrivning med instruktioner, kombucha med tilltugg samt två flaskor färdig kombucha att ta med dig hem. Du behöver själv ta med dig ett glaskärl på ca 3L och ett lock för att kunna frakta hem din nysatta kombucha. Meddela eventuella allergier i anmälan.
Pris: 495kr. Anmälan görs till info@yoikombucha.se
OBS! Anmälan är bindande.

admin